Eenvoudig en handig! Kies voor dubbelstaafmat hekwerk

Zou jij graag een hekwerk willen dat overal voor geschikt is? ​​Van het omheinen van bedrijventerreinen, scholen, sportvelden en parkeerplaatsen tot aan appartementencomplexen en nieuwbouwwoningen? Dan is de dubbelstaafmat hekwerk iets voor jou. Ze zijn stevig en ook nog eens mooi qua uiterlijk. De dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. Het populaire dubbelstaafmat hekwerk is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en heeft zijn plaats in de markt inmiddels veroverd én bewezen.

De voordelen van een dubbelstaafmat

De voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk is de geweldige prijs- en kwaliteitverhouding. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals grijs, groen en zwart (coating) en verschillende maten. Momenteel is een dubbelstaafmat hekwerk Nederlands meest favoriete hekwerk. Door te kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk ben je ook duurzaam bezig. Een dubbelstaafmat hekwerk wordt standaard verzinkt (bescherming tegen roest) en over deze zinklaag gepoedercoat (op kleur gebracht). Hierdoor gaat het hekwerk lang mee.

Verschillende soorten en maten

Er zijn verschillende soorten afmetingen voor de dubbelstaafmat hekwerk. Zo bestaat er een dubbelstaafmat 6/5/6 en dubbelstaafmat 8/6/8. De beschikbare hoogtes voor deze dubbelstaafmatten variëren per type dubbelstaafmat. Zo beginnen ze bij 60 centimeters tot 243 centimeters. Dubbelstaafmat hekwerk in de dikte 8/6/8 is de professionele kwaliteit. Deze hekwerken vind je voornamelijk bij projecten waarbij een hogere mate van veiligheid gewenst is.

Montage tips

Streep een hoogte af op de staanders. Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn). De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulpmiddel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk (gebruik een waterpas) de grond in. 

Zou jij graag een hekwerk willen dat overal voor geschikt is? ​​Van het omheinen van bedrijventerreinen, scholen, sportvelden en parkeerplaatsen tot aan appartementencomplexen en nieuwbouwwoningen? Dan is de dubbelstaafmat hekwerk iets voor jou. Ze zijn stevig en ook nog eens mooi qua uiterlijk. De dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven. Daartussen bevinden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *