Kantoor in uw eigen tuin

U hoort het misschien steeds vaker. Een eigen kantoor in een tuin. Ideaal om de drukte te vermijden als files en kantoren. U hoeft maar een aantal stappen te zetten om in uw eigen kantoor plaats te nemen. U kunt ongestoord werken en toch de voordelen mee pakken van het huiselijk leven. Heerlijk toch? Dan is het zeker aan te raden om verder te lezen.

 

Uw eigen onderneming vanuit uw eigen tuin

Een eigen onderneming starten is al ontzettend spannend en een heel avontuur. Vaak beginnen de werkzaamheden van zo’n onderneming vanuit huis. Dat kan soms erg druk zijn, omdat er vaak een gezin om heen hangt. Daardoor kan het voorkomen dat u misschien wordt onderbroken door uw eigen kinderen. Daarnaast kan het zijn dat er helemaal geen ruimte is en dat het laatste kamertje moet worden gegeven aan het jongste kind. Misschien is het dan wel een idee om een kantoor te plaatsen in uw tuin. 

 

De mogelijkheden zijn enorm als het gaat om een tuinkantoor. Vaak worden deze tuinkantoren in een dag geplaatst, waardoor je weinig merkt van de overlast. En je kunt snel beginnen met je onderneming vanuit je eigen tuin. Natuurlijk is een tafel en een stoel geen overbodige luxe als het gaat om werken. En wat stijlen hier en daar is natuurlijk ook wel leuk.

 

De fiscale voordelen van een tuinkantoor

Een tuinkantoor van Tuyn-kantoor.nl heeft ook zeker de benodigde voordelen als het gaat om een onderneming. U kunt namelijk de fiscale kosten aftrekken van uw tuinkantoor. Het tuinkantoor moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen, wil je in aanmerking komen voor zo’n voordeel. Het kantoor in uw tuin moet volledig zelfstandig onderdeel zijn van uw woning. Het tuinkantoor moet beschikken over een eigen deur en een toilet. Daarnaast moet het kantoor voor 70% gebruikt worden door de onderneming, dus niet voor die gezellige vrienden die een tijdje komen wonen in je tuinkantoor. Het is dus heel interessant om een tuinkantoor te hebben als onderneming.

U hoort het misschien steeds vaker. Een eigen kantoor in een tuin. Ideaal om de drukte te vermijden als files en kantoren. U hoeft maar een aantal stappen te zetten om in uw eigen kantoor plaats te nemen. U kunt ongestoord werken en toch de voordelen mee pakken van het huiselijk leven. Heerlijk toch? Dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *