Maak je huis trendy met deze stijl!

Ben jij al bekend met de scandinavische stijl? Wij wel. Wij vertellen je graag waarom wij van deze stijl houden en waarom het zo trendy is. Je ziet het tegenwoordig veel om je heen bij verschillende winkels zoals de Zara Home die daar een hele collectie van heeft en de H&M Home. Wat maakt dat deze stijl zo trendy is?

Wit is altijd goed

Het maakt het huis groot, door veel wit te gebruiken zoals een witte vloer maar ook muren en trap, oogt dit het huis gelijk een stuk ruimer. Wanneer je dan zelfs gebruik maakt van grote glazen dan creëer je nog extra ruimte in het huis. Dat is tegenwoordig erg trendy. Ook in combinatie met grote terracottapotten en takjes zijn erg populair.

Gebruik zandkleuren

Je kan ook meer zandkleuren gebruiken op de muur en als interieur zoals de bank. Wanneer alles een beetje dezelfde kleur heeft, brengt dit veel ruimte maar ook rust met zich mee. Door gebruik van rieten manden en kastjes die bedekt zijn, kun je alsnog veel spullen kwijt, zonder dat dit in het zicht staat. Dit oogt netter en ook lekker groot.

Gebruik eyecatchers

Je kan nog wat ruimte creëren door grote eyecatchers in het midden te zetten, zoals een grote ronde tafel of mooie lamp voor bij de bank. Dan is het niet te kaal in huis maar ook weer niet te rommelig. Door het gebruik van bijvoorbeeld een fruitschaal maakt dat het huis gelijk een stuk huiselijker eruitziet. Of juist een mooi wollen tapijt.

In het kort

Kortom de keuze is reuze voor deze stijl en op het internet van de interieurwinkels zie je genoeg inspiratie. Het is vooral een beetje spelen met ruimte en het licht wat je in huis hebt.

Ben jij al bekend met de scandinavische stijl? Wij wel. Wij vertellen je graag waarom wij van deze stijl houden en waarom het zo trendy is. Je ziet het tegenwoordig veel om je heen bij verschillende winkels zoals de Zara Home die daar een hele collectie van heeft en de H&M Home. Wat maakt dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *