Vakantie met hond en omheinde tuin? Tips + Leuke plekken

Wil je graag met de hond op vakantie, maar vind je het wel prettig om in een vakantiehuis met omheinde tuin te verblijven? Bijvoorbeeld omdat je hond anders wegloopt of flink tekeer gaat tegen voorbijgangers? Wat de reden ook mag zijn: hieronder delen we een aantal handige tips voor een vakantie met hond omheinde tuin.

Vakantiehuizen met omheinde tuin

Een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis met omheinde tuin brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoef je je niet zorgen te maken over de hond en heeft hij of zij lekker z’n eigen plekje. Hierdoor kan de hond z’n eigen gang gaan en heeft de hond de vrijheid om ongelijnd buiten te liggen. Daarnaast kan het ook een groot voordeel zijn dat je er zeker van bent dat de hond niet per ongeluk wegloopt als z’n jachtinstinct ineens de overhand neemt. Kortom, een verblijf in een vakantiehuis met omheinde tuin geeft geruststelling voor zowel hond als baasje!

Vakantie met hond in de Ardennen

Naast het feit dat er in Nederland genoeg leuke plekken zijn om naar toe te gaan, kun je er ook voor kiezen om een uitstapje over de grens te maken. Bijvoorbeeld naar de Belgische Ardennen. Hier kun je schitterende wandelingen maken! Jouw hond kan zich dus helemaal uitleven met nieuwe geurtjes ontdekken en de bossen verkennen. Daarnaast zijn de Belgische Ardennen een fijne plek om even tot rust te komen. Lijkt het je iets om deze regio te bezoeken? Neem dan eens een kijkje op Galekkeropvakantie.nl, waar je een handig overzicht vindt met vakantiehuis Ardennen met hond

Samen genieten in Limburg

Een andere mooie plek voor een vakantie met hond (en omheinde tuin) is de provincie Limburg. Hier tref je veel mooie natuurgebieden waar je mooi kunt wandelen. Bijvoorbeeld door het Zuid-Limburgse heuvellandschap! Dit is een van de favoriete regio’s onder mensen die met de hond op vakantie gaan. En begrijpelijk natuurlijk, want naast de mooie natuur tref je hier ook veel gezellige dorpjes zoals Valkenburg en Epen. Daarnaast kun je vanuit hier ook gemakkelijk een dagje Maastricht bezoeken! Super gezellig!

Waar ga jij een vakantie met hond en omheinde tuin boeken?

We hopen dat dit artikel je een paar ideeën heeft gegeven om er lekker samen met de hond er op uit te gaan. Heb jij al een idee waar je gaat genieten van een vakantie met hond (en omheinde tuin)? Laat het dan gerust weten middels een reactie. We wensen je alvast een onvergetelijke vakantie, vol wandelplezier toe!

 

Wil je graag met de hond op vakantie, maar vind je het wel prettig om in een vakantiehuis met omheinde tuin te verblijven? Bijvoorbeeld omdat je hond anders wegloopt of flink tekeer gaat tegen voorbijgangers? Wat de reden ook mag zijn: hieronder delen we een aantal handige tips voor een vakantie met hond omheinde tuin.…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *