Waarom drone foto’s laten maken? 3 leuke ideeën!

Waarom een drone foto laten maken? Dat is een vraag die vele dronefotografen voor kun kiezen. En meestal is het antwoord heel simpel: vanuit de lucht kun je andere foto’s maken dan vanaf de grond. Maar waar wordt drone fotografie voor gebruikt en wat kun je er zoal mee? Om je wat inspiratie te geven delen we 3 leuke ideeën waarom drone foto’s laten maken een goed initiatief kan zijn!

  • Huis verkopen met drone foto’s

Voor mensen die hun huis willen verkopen kan het een geweldig idee zijn om gebruik te maken van drone foto’s. Niet alleen om nog betere beelden te maken, maar zeker ook doordat de kans op verkoop wordt vergroot. Met drone foto’s kun je namelijk een duidelijk beeld geven aan de koper van wat hij of zij precies kan verwachten. Zo kan een drone foto duidelijkheid geven over de omgeving, de staat van het dak en de grootte van het perceel. Kortom, als je je huis wilt verkopen zijn drone foto’s een mooi instrument om de verkoop gegarandeerd te laten slagen.

Tip: Drone fotograaf inschakelen? Bekijk dan eens de diensten van Drone Me Away.

  • Unieke drone foto’s ter decoratie

Een ander idee om drone foto’s te laten maken is ter decoratie. Bijvoorbeeld voor een mooi schilderij aan de muur of een prachtige print op het behang. Met een kwalitatief goede foto kun je vrijwel alle kanten op. Hoe stoer is het als je in een mooie villa woont er een unieke luchtfoto in de woonkamer hangt? Dat zullen de gasten ook vast geweldig vinden!

  • Drone foto’s maken op vakantie

Zit je er stiekem wel eens zelf aan te denken om een drone aan te schaffen? Bijvoorbeeld voor het maken van mooie vakantiefoto’s: dan kun je dat natuurlijk altijd eens proberen. En het leuke is: tegenwoordig zijn er drones op de markt die relatief betaalbaar zijn. Afhankelijk van de kwaliteit kun je voor nog geen € 500,- al een prima drone kopen waarmee je zelf aan de slag kunt. Vind je dit toch allemaal maar te spannend? Probeer het dan vooral niet, want er zitten soms best wat risico’s aan drone vliegen.

Waarom wil jij drone foto’s laten maken?

Hierboven hebben we je slechts 3 ideeën gegeven om drone foto’s te schieten, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je ook er ook voor kiezen om een drone video te laten maken. Weet jij al waarvoor je een drone fotograaf wil inzetten? Wij zijn erg nieuwsgierig, dus laat het ons vooral even horen!

 

Waarom een drone foto laten maken? Dat is een vraag die vele dronefotografen voor kun kiezen. En meestal is het antwoord heel simpel: vanuit de lucht kun je andere foto’s maken dan vanaf de grond. Maar waar wordt drone fotografie voor gebruikt en wat kun je er zoal mee? Om je wat inspiratie te geven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *